Novell!

Sitter och skriver på mot otroligt bra Novell i skolan! Dom breve mig sitter och gör Nationella prov och gör sina egna scheman !

Här får ni ett litet smakprov på mon Novell , släng gärna in en kommentar ;)


Snatteri

 

Klockan 10 vaknar Carolina av alarmet på sin mobiltelefon. Hon har ett leende på sina läppar när hon tänker på vad hon ska göra idag, men det är innan hon vet vad som kommer att hända. Carolina är en 16 årig flicka som är duktig i skolan, hon är 165 cm lång och liten och smal. Ganska ihopsjunken hållning, framåtlutad i axlarna och långsam i stegen. Brunt hår som går ner till axlarna med lite slitna toppar. Hon är en typisk svensk tjej med blåa ögon små rosa läppar och liten rund näsa. Carolina ska börja göra sig i ordning för en tur på stan med sin bästa kompis Tina.

Hon bestämmer sig för att sätta på sig en rosa mjuk tjocktröja med ett svart tryck på. Ett par jeans från hennes favoritaffär Bik Bok. Hon tar lite brunt puder i ansiktet och målar sina ögon svarta. Hon tycker det framhäver hennes ögon bäst. Hon tar sina favorit stövlar som går upp till knäna med ett snyggt silvrigt spänne på. Och sedan sin svarta fjällräven jacka och sin bruna läderväska hon fått av sin pappa. Innan hon går ut så tar hon en sista titt i spegeln och ser att hon glömt sätta på sig örhängen, hon stoppar i sina finaste rosa stora ringar i öronen. Sedan begoer hon sig mot tågstationen där hon ska möta upp Tina. Solen skiner, men det är lite kyligt för vinden blåser. På vägen mot tåget så känner hon sig uttittad men hon ignorerar det. Hon går med långsamma steg mot tåget.

När hon väl är framme ser hon Tina på långt håll som står och röker.

Tina är en 16 årig tjej som är 170 cm lång. Hon är lång och ståtlig och ganska smal och hon sträcker gärna på sig för att visa sitt snygga utseende. Hon har långt blont hår som hon satt upp i en slarvig knut bak på huvudet. Hon har blåa ögon liten näsa och stora rosa fylliga läppar som hon gärna skryter om. Carolina ser att Tina har nya kläder på sig, ett vitt urringat linne med en svart skinnjacka över, hon bryr sig inte om att hon fryser. Undertill har hon svarta thights med ett par rosa converse till. Hon har piercing i näsan och väldigt brun i ansikte. Hon är är svart målad runt ögonen. Hon har sin favorit väska i svart tyg med lite guldmönster på.

 

Carolina går fram till Tina och ger henne en kram. Tåget kommer in rullandes på perrongen. Dom sätter sig vid ett ställe med fyra säten. Dom började prata om vilken affär dom skulle gå till först.

-         Jag tycker vi ska gå till Bik Bok först för jag måste verkligen köpa ett par nya jeans, sa Carolina.
Tina svarade:
- Ja det låter jätte bra!

 

Stämningen på tåget är stel, det sitter bara en massa män i kostym med portföljer på tåget och stirrar rakt fram i tomma intet.

 

-         Fan vad dött det är på det här tåget, skriker Tina.

Carolina tittar ned lite genant.

 

Tåget rullar in på stationen där dom ska hoppa av. Dom går av tåget och går upp mot stan. Dom går till Bik Bom som det är sagt, dom provar massa olika kläder. Carolina bestämmer sig sen för ett par jeans och ett snyggt linne som skulle passa bra ihop.

Tina tar massor med kläder, linnen, tjock tröjor, jeans och ett par thigts.

 

Dom går runt lite på stan och fönster shoppar, men hittar inge som dom va intresserade av.

 

-         Kan vi gå till åhlens jag skulle behöva köpa lite smink, säger tina
Carolina svarade:

-         Ja visst det kan vi göra, jag skulle vilja ha ett rosa läppstift.

 

Dom går mot åhlens, ser ett gäng killar dom spanar lite extra emot tittar på varandra och fnittrar till. Det kryllar av människor på stadens gator men till slut är dom framme. Det var inte så mycket folk inne på affären tänkte Tina, det skulle bli en bra dag.

Dom går mot sminket men stannar upp vid parfymerna och luktar lite, Carolina hittar en parfym som doftar svagt av vanilj. Men beslutar att hon inte ska ha den. Väl framme vid sminket så hittar Tina en massa saker men hon kommer underfund med att hon inte har pengar så det räcker. Men hon har råd med en mascara en dosa med puder och ett läppglans.

Carolina hittar ett rosa läppstift som hon verkligen vill ha, men det står mellan ett mörk rosa och ett ljus rosa och hon kan verkligen inte bestämma sig.

-Vilket tycker du att jag ska ha Tina? Frågar Carolina.

Tina svarade:

-         Ta båda!
Carolina svarade:
- Jag har inte råd med båda.

 

Då for det en tanke genom Tinas huvud, men hon visste inte hur Carolina skulle reagera på den tanken, eftersom hon vet hur Carolina är som person. Men hon lägger fram idén lite snyggt.

-         Du kan väl ta den..
Carolina svarade:

-         Vadå ta? Jag har inte råd med båda. Kan bara ta ett.

Tina svarade:

-         Men betala för det ena och ta det andra.

Carolina svarade:

-         Menar du att jag ska sno!? Eller vad menar du egentligen? Utbrister Carolina med stor mun.

Tina svarade:
- Ja, men det var bara en tanke, eftersom du ville ha båda så mycket.

 

Carolina tvekar. Tankarna far igenom huvudet på henne. Ska hon eller ska hon inte?

 

 

Varsegod ! :)


Kommentarer
Postat av: Therese

Va duktig du e på att skriva =)

2011-02-21 @ 10:14:29
Postat av: Johanna <3

Jag vet ! :) Har skrivit typ 3 a4 sammanlagt :) kommer lägga ut mera sen. och sen kommer jag lägga ut hela ! :)

2011-02-21 @ 10:16:08
Postat av: Sandra

Haha, jag fastna som fan :D Du måste lägga upp mer sen :P

2011-02-21 @ 10:38:32
URL: http://mammatillliam.devote.se
Postat av: Johanna <3

Haha tack :) ja det kommer!:)

2011-02-21 @ 12:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0