MOBIL!
Heeej !

Som ni kanske ser så är de bild på en mobil, och vill bara informera att det är min nya :D haha sjukt stolt faktiskt. Min första touch mobil :) Får se hur det går, hade egentligen inte råd att köpa den men då röck min pappa in och hjälpe mig att betala lite på mobilen och försäkringen :) han är snäll han :) Så nu sitter jag här och touchar lite granna,, Väntar på att anton ska komma hem så jag har någon att prata med :) Blir lungt ikväl, har tappat humöret för fester och sånt nu för tiden, har verkligen ingen lust, vill bara ligga hemma och kolla på tv och mysa med kudden. Ser fram emot helgerna i veckorna för då kan jag få ha mina myskvällar :)

Jag och anton köpte hämtmat idag, blev kebab , gött! men som vanligt så blir jag proppmätt efter typ halva xD haha!

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ha en dejt med en cigg, sen kudden :)

Puss & Kram

Idag

Sitter hemma hos Anton just nu, inte hänt så mycket har legat sjuk så därför jag inte skrivit nånting. Men nu är jag frisk och skrivbar så nu h'nder det grejjer! H A H A !

Skolan idag då, det var även gruppfoto idag, och jag kände att jag inte blev så bra på det xD haha!

Erica ska göra om min blogg är så trött på den just nu så det är itne sant.. Men det blir nog inte idag,, men kanske, men nu ska jag lägga mig i Anton säng och kolla på Wallander - Bröderna säkert skit bra! haha


Puss & Kram

Tidigare

Ni undar säkert hur jag har skurit upp mitt finger som jag hade skrivit lite tidigare. men det var så att jag diskade
och glaset gick sönder så jag skar upp min knoge ungeför vid pekfingret. Kommer ladda upp en bild så ni får se.:)


Mitt Finger / Hand:)

This Is Me:)Kyss & Smek


Lite så och lite så

Hej!


Jag skrev tidigare att jag och min kille skulle göra egna saker hela helgen, men slutade med att jag ändå åkte hem till han. Men så åkte jag hem till min mamma idag (söndag) och ska sova här, och imorgon ska mamma köpa hårfärg till mig , så ska jag färga håret rött och lämna min blonda lugg, men blir det inte bra så ska jag färga luggen också röd! kommer bli nice!


Skolan går bra, lediga imorgon och på fredag så det är bra skola  tisdag onsdag och torsdag, ganska skönt faktiskt, för jag har fått en hemsk hosta som tar kål på mig. är helt slut för att jag hostar så mycket, så min mor ska kanske fixa en lungröntgen åt mig så jag får kolla lite.

Idag så klippte jag min lugg, och även mitt lös hår:) Det blev bra :) Ska försöka få mitt kol svarta löshår att bli rött också, får hoppas det går bra.,. haha!

Saknar Anton lite granna, faktiskt!<32010-09-01<3
Anton Mattson <3 Johanna Vannerstedt

tjofräs!

hejsan!

läääänge sen jag skrev nu, men skriver lite nu kanske om ni har tur, iaf för dom som läser!

Update:

Går första ring på ekenbergska i södertälje, på frisör linjen! Har skaffat en kille som heter anton han är 22 år och är världens bästa kille! bor hos honom, och har aldrig mått bättre än nu :)
Mitt liv rullar på ordentligt faktiskt, mycket som händer hela tiden,
förövrigt så har jag skurit upp handen och fått sytt 4 stygn, men det är coolt ;) hahah!

I helgen har jag valt att ha lite egen tid ifrån min kille, så sitter hos Therese i hölö. imorgon blir det vagnhärad och hälsa på pappsen och vännerna,

Längtar till söndag då jag får träffa älskling!<3

Nu orkar jag inte skriva mera för jag har ont i mitt pekfinger ( skurit upp det ) så får höras mer imorgon eller nån annan vacker dag !


KYSS & SMEK!<3

RSS 2.0