Bild!

Så ser jag ut nu då, om ni har glömt ;) haha


Bild på mig, Om ni har glömt bort hur jag ser ut ;)

ojjj

Heeej!

Förlåt för värdelös uppdatering! Men nu är det dags igen!
Har varit så jävla mycket i livet just nu, som gjort att jag verkligen inte orkat skriva nånting, men du är jag på banan igen , haha!

Det går as bra i skolan för dom som undrar,!
Har träffat en kille (inget namn än) Som jag gillar som fan, men är så osäker på hans känslor, jag har sgat till han vad jag tycker och tänker, så nu hänger det på han vad han vill. Jag vet vad jag vill och jag hoppas han vet vad jag vill nu! menmen,!

Det har varit mycket festande nu dom senaste helgerna fan, i helgen festade jag fredags och lördags, för min bror fyllde 20 i fredags och det var en mycket händelserik kväll vill jag lova! Lördagen var mera chill faktiskt,!

Men nu hoppas jag på bättr uppdatering! Usch på mig! Men var verkligen tvungen att ta en paus från "Datalivet" och reda ut livet utanför datorn!
Vissa saker har blivit bra vissa har blivit sämre, men det är nånting jag har valt själv som jag inte lider av , men vissa tycker att det är synd att det blv så som det blev!. Men det löser sig nog i framtiden,!

Går ju snart ut 9:an för ANDRA gången! xD hahaha men det ska bli kul, men trivs så jävla bra i skolan här och med alla vänner! Men förlorar dom ju inte föralltid, Och flytten från Nykvarn börjar ta hårt i mitt hjärta nu känner jag, Saknaden efter vännerna är stor!

Bal snart den 9:e Juni på Nynäs slott! Ska gå med Marklund och vi ska åka raggarbil dit som det ser ut nu iaf :) Har klänning och skor klart! Får mitt löshår nu i veckan så det ska bli kul :) 60 cm långt hår., haha

Men jag skriver mera imorgon, nu ska jag duscha sen kolla på film :)


Puss & Kram // Johanna Vannerstedt

RSS 2.0